Happy Pants Size 5 Junior (11-18kg) 22st

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving
Met Happy Pants, voorzien van Het Quick & Easy system, is een snelle en gemakkelijke luierwisseling mogelijk. De luierbroekjes met vrolijke print zien eruit als ondergoed en hebben een hoog absorptievermogen. Vocht wordt snel opgenomen en verspreid over de kern, zodat het kinderhuidje droog blijft. De huidvriendelijke buitenlaag is ademend, waardoor er geen broeierig gevoel optreedt. Dankzij de goed aansluitende pasvorm is het draagcomfort optimaal en de bewegingsvrijheid maximaal. De pants kunnen aan- en uitgetrokken worden als gewoon ondergoed. Ook kunnen ze worden gewisseld door de zijnaden open te scheuren. De pants bevatten geen latex en zijn chloorvrij gebleekt.Happy Pants Maxi (8-14 kg)