Fytostar Glucosamine 1500 Tabl 90

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

GLUCOSAMINE 1500

Met mangaan, draagt bij tot de normale vorming van bindweefsel en vitamine C, draagt bij tot de normale werking van het kraakbeen.

Om soepel te kunnen bewegen is een gezond kraakbeen in de gewrichten, dat werkt als een kussen om schokken op te vangen, zeer belangrijk. Knieën, heupen, ellebogen, vingers … het is belangrijk de gewrichten dagelijks te bewegen zonder je lichaam te overbelasten.

Glucosamine 1500 is een nutri-complex met 2000 mg D-glucosaminesulfaat 2KCl waarvan 1500 mg glucosaminesulfaat. Dit complex is aangevuld met mangaan, dat bijdraagt aan de normale vorming van bindweefsel o.a. in de knieën, heupen, ellebogen, vingers … en draagt bovendien bij tot de instandhouding van gezonde botten. De toegevoegde vitamine C helpt bij de normale werking van het kraakbeen in de gewrichten.

Gebruik

1 tablet per dag, in te nemen met water, tijdens de maaltijd.

Samenstelling

Per tablet: D-glucosaminesulfaat 2KCL van CRUSTACEES: 2095 mg, hulpstof: microkristallijne cellulose, vitamine C (L-ascorbinezuur): 80 mg = 100 % AR*, antiklontermiddelen: magnesiumstearaat; talk, coating: hydroxypropylmethylcellulose, mangaancitraat: 1 mg = 50 % AR*, kleurstof: calciumcarbonaat, bevochtigingsmiddel: polyethyleenglycol, omhullingsmiddelen: bijenwas; carnaubawas.

*RI: Referentie inname

Gegevens
CNK3026333
FabrikantenOcebio
MerkenFytostar
Breedte78 mm
Lengte135 mm
Diepte66 mm