Arkocaps Fenugriek Comp 40

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

Fenegriek bevordert het evenwicht van het suikermetabolisme en de eetlust.

Fenegriek (Trigonella foenum-graecum L.) is afkomstig uit het Middellandse Zeegebied en is een kleine, eenjarige plant die 20 tot 50 cm hoog kan worden. De lichtgele bloemen van de vruchten bevatten kleine zaden met een heel aromatische geur.

Fenegriek (en meer bepaald zijn zaden) is erkend door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en wordt in de fytotherapie gebruikt om de eetlust te stimuleren. Buiten de eetlustopwekkende eigenschappen wordt fenegriek ook gebruikt om een goed evenwicht van het koolhydratenmetabolisme te bevorderen.

Steunend op hun expertise in het domein van de fytotherapie hebben de laboratoria Arkopharma Arkocapsules® Fenegriek speciaal ontwikkeld: een exclusieve formule, op basis van het ARKOTOTUM® Integraal, waardoor 100 % van de werkzame bestanddelen van de plant behouden blijven terwijl ook de kwaliteit en de integriteit bewaard blijven.

Het gamma Arkocapsules® is ontstaan en ontwikkeld in Frankrijk en biedt u het beste van de natuur. Het is gecertificeerd door een onafhankelijke controlerende instelling die u hoogkwalitatieve producten garandeert.

Gebruik

Vanaf 6 jaar. 2 capsules in één inname 's morgens tijdens de maaltijd met een groot glas water. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.

Samenstelling

INGREDIËNTEN

Poeder (integraal Totum) en extract van Fenegriekzaad* (Trigonella foenum-graecum) – Appelvezel (Malus domestica) – Poeder van baobabvruchtenpulp (Adansonia digitata). CAPSULE 100% PLANTAARDIG: hydroxypropylmethylcellulose. *Equivalent aan 1500 mg Fenegriekzaad voor 2 capsules.

GEMIDDELDE VOEDINGSINFORMATIE

per 2 capsules Fenegriekpoeder 300 mg Fenegriekextract 300 mg Trigonelline concentratie 4,2 mg

Indicatie

Vermoeidheid - Energie

Contra indicatie

Niet gebruiken bij zwangerschap.

Details
CNK4470779
FabrikantenArkopharma