Altisa Rode Gist Rijst Optimal Formula Comp 45

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

Monacoline K uit rode gefermenteerde rijst draagt bij tot een hele goede gezondheid, zelfs met een dosering van +/- 1.9 mg Monacoline K. Monacoline K is een natuurlijke statine met eigenschappen die vergelijkbaar zijn met die van statines die cholesterolverlagend werken.

Rode gist rijst verlaagt het co-enzym Q10-gehalte in het lichaam. Daarom is het belangrijk om samen met rode gist rijst co-enzyme Q10 te gebruiken.

De groene theecatechines dragen bij tot de instandhouding van een hele goede gezondheid. Groene thee heeft ook antioxidant eigenschappen en ondersteunt het afweersysteem en de ooggezondheid, ondersteunt de fysieke en mentale stimulering, helpt voor de gezondheid in de mond en de tandhygiëne, ondersteunt het hart, de gewichtscontrole, het vetmetabolisme, het bloedglucoseniveau, de gezondheid van het beenderstelsel en de huid. Groene thee heeft een gunstige invloed op de thermogenese (metabole warmteproductie en dus vetverbranding), op de mentale en cognitieve gezondheid, de slaap en de concentratie, en het versterkt het lichaam.

Gebruik

Posologie: 1/2 tablet per dag.

Samenstelling
Samenstelling 1/2 tablet 1 tablet
Rode gist rijst (rijst gefermenteerd met de gist Monascus purpureus) 67 mg 134 mg
met Monacoline K (3 %) 1.9 mg 3.8 mg
met Totaal Monacoline (<3 mg!) 2.885 mg 5.77 mg
Camellia sinensis L. (Groene theeblad, extract) 20 mg 40 mg
komt overeen met verse groene thee bladeren 160 mg 320 mg
extract met 15 % EGCG 3 mg 6 mg
extract met 30 % Catechines 6 mg 12 mg
total polyphenols 50 % 10 mg 20 mg
Coenzyme Q10 (ubiquinone/ubidecarnone) 100 % transisomeer (bio-identiek) 10 mg 20 mg

Andere ingrediënten: arabische gom (groene teelt), magnesium stearaat.

Indicatie

Cholesterol - Weerstand - Hart - Botten

Contra indicatie

Rodegistrijstpreparaten niet gebruiken tijdens de zwangerschaps- of lactatieperiode, bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), wanneer u al andere rodegistrijstpreparaten gebruikt, onder de leeftijd van 18 jaar, boven de leeftijd van 70 jaar.

Optioneel: bij inname van nicotinezuur (meer dan 1000 mg/dag), bij een behandeling met of bij een intolerantie voor statines, bij lever-, nier- of spier(hart) stoornissen, met pompelmoes.

Details
CNK4424032
FabrikantenDieximport
MerkenAltisa