LOUIS WIDMER stelt BABYPURE voor!

De huid van baby’s en kinderen is bijzonder delicaat omdat deze nog niet volledig is ontwikkeld. Daarom verdienen de allerkleinsten een bijzondere verzorging. 
Louis Widmer lanceert de BabyPure-lijn totaal vrij van parfum en van andere bestanddelen die baby’s huid kunnen irriteren. (parabenen, kleurstoffen, siliconen, PEG-emulgatoren, alcohol, …)
BabyPure beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, tegen uitdroging en tegen ziektekiemen.
De producten werden getest door dermatologen, kinderartsen, verloskundigen en zelfs mama’s.
 
BabyPure Shampoo en Waslotion zorgt voor een heerlijk moment van ontspanning, reinigt de huid in alle zachtheid en behoudt haar natuurlijk ph-waarde. Prikt niet in de oogjes en heeft een 100% zeepvrije formule.
 
Baby Pure Verzorgende Lotion zorgt voor een langdurige hydratatie na het badje en geeft de huidbarrière een natuurlijke bescherming. Irritaties worden verzacht en verzorgt dankzij natuurlijke amandelolie en karitéboter. Dringt snel in en voelt niet kleverig aan.
 
De milde BabyPure Massageolie verzorgt en verzacht de tedere babyhuid met acht natuurlijke oliën. Bovendien vergroot een babymassage de liefdevolle band tussen moeder en kind.
Deze verzorgingsolie is ook ideaal om de babybilletjes mee te reinigen en om melkkorstjes los te maken. 
 
De BabyPure Weer en Wind Crème heeft een hoog vetgehalte om de huid te beschermen tegen de kou. De crème maakt de huid aangenaam zacht, kalmeert ze en verzacht rode huidvlekken.